BESTELLEN

BESTELLEN

Over Ons
Wie zijn wij?
Wij zijn Aukje & Aafke Laumen (moeder en dochter) en samen zijn wij AukgAaf! De naam AukgAaf! betekent in het Limburgs dialect “ook gaaf!” en is een combinatie van onze voornamen en alle gave spullen die we verkopen.
In 2009 werden de deuren van onze winkel in Velden geopend. Wij zijn dagelijks met veel enthousiasme bezig met het opknappen van meubels, decoreren & ontwerpen van gave dingen die we via onze winkel, loods & webshop aanbieden. 
Wij geven oude meubels een nieuw leven en bij ons kun je terecht voor een compleet landelijke interieur! Onze meubels zijn 100% uniek en vaak is er maar een exemplaar, dus twijfel niet te lang als er iets moois voor je bij zit!
Onze babykamers in landelijke brocante stijl kun je perfect combineren met de babyaccessoires van Baby’s Only, House of Jamie, Fair and Cute, Op de Maalzolder & ook met de babyaankleding uit ons eigen atelier AukgAaf! Deze kun je geheel naar wens samenstellen…
Bij ons vind je de mooiste Sfeervolle meubelen, Trends4kids & Lifestyle producten, veel van onze producten zijn 100% uniek en exclusief!
Heel veel winkelplezier bij AukgAaf!.
Aukje & Aafke
Volg ons!
Geen reactie's

Geef een reactie